Debbie "SMA de wereld uit"

Debbie de Ridder
Qr
van totaal € 750 (215%)

Mijn naam is Debbie de Ridder en ik ben 26 jaar. Al van jongs af aan zit ik in een elektrische rolstoel door de spierziekte Spinale Musculaire Atrofie. Ik kan niet staan of lopen en ook de spieren in mijn armen en de rest van mijn lichaam worden steeds slapper. Soms gaat het jaren goed en soms merk ik ineens dat ik minder kan dan een paar maanden daarvoor. Dat is vervelend, maar ik weet dat het er bij hoort. Ondanks mijn spierziekte sta ik vol in het leven. Ik werk, ik rij auto, ik woon op mezelf en ik heb veel lieve vrienden om me heen. Ik ben heel gelukkig, maar ik weet ook dat mijn leven er zonder SMA heel anders uit zou zien. Ik zou dan niet meer alles hoeven te plannen, ik kan gaan en staan waar ik wil zonder rekening te houden met de toegankelijkheid van gebouwen, ik heb geen frustraties meer met instanties over rolstoelen of aanpassingen, ik zou elk beroep kunnen kiezen, ik zou een groot gezin kunnen vormen, ik zou hakken kunnen dragen en ga zo maar door.
Wat zou het fijn zijn als er door middel van onderzoek op een dag geen SMA meer zou bestaan.
Ik zet me daarom graag in voor "SMA de wereld uit", zodat er geld komt voor onderzoek naar deze spierziekte. Op deze pagina houd ik jullie op de hoogte van mijn acties. Hopelijk halen we met elkaar een mooi bedrag op!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 08-06-2016 | 18:34
€ 283,15 24-05-2016 | 06:50 ook wij willen mee helpen SMA de wereld uit te krijgen.
€ 50 10-05-2016 | 21:04
€ 20 07-05-2016 | 15:49
€ 261 06-05-2016 | 20:44 Even het bedrag mooi afronden