Voor elkaar

Dit is de actie van Mieke van den Berg
van totaal € 15.000 (89%)

Poëzie brengt dichterbij. 20 jaar schrijf ik gedichten. Dit wil ik in opdracht doen voor: krachtig tegen SMA. U kunt en persoonlijk gedicht door mij laten maken voor: geboorte, huwelijk, verjaardag, jubileum of een troostgedicht bij ziekte of na overlijden. Ik publiceerde een dichtbundel 'Deelbaar bestaan' en samen met mijn echtgenoot diverse biografieën over dichters, zoals een deelbiografie over Ida Gerhardt, een biografie over Truus Gerhardt en een biografie over Riet Raaphorst. Ook brachten wij een boek op de markt over ons niet alledaagse leven, omdat ik inmiddels meer dan 51 jaar rolstoelgebruikster ben door deze spierziekte.. Indien u een gedicht door mij vervaardigd wil hebben, stuur mij dan een e-mail: didzinga@telfort.nl dan neem ik contact met u op, voor nadere gegevens voor invulling van het gedicht en het maken van een prijsafspraak, dat u kunt storten voor: krachtig tegen SMA.  Eind dit jaar hoopt men voor een onderzoek euro 100.000 te hebben, een onderzoek naar een exoskeletonarm voor mensen met SMA.Meer informatie hierover op:

//www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/exoskeleton-arm-voor-mensen-met-sma/

Maar ook willen wij dit jaar in plaats van verjaardagsgeschenken een donatie voor dit doel. Dirk is jarig 15 januari Mieke is jarig op 11 september

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50 14-01-2019 | 15:03
€ 25 31-12-2018 | 16:34 omdat ik het belangrijk vind dat steeds meer mensen in de toekomst kunnen genezen van MSA of tenminste stabiel kunnen blijven onder invloed van (toekomstige) medicijnen. Onderzoek blijft hard nodig! Annelies
€ 250 23-12-2018 | 12:04 omdat Onderzoek zo nodig is nu Spinraza nog niet aan volwassenen verstrekt wordt
€ 80 22-10-2018 | 13:07 Met de opbrengst van verkochte, gemaakte kaarten met natuurfotos van Jaap, wil ik de SMA "groep"steunen. Een klein deel van dit bedrag is van de gemaakte placemats.
€ 15 13-09-2018 | 23:14