Powervrouwen rijden SMA de wereld uit!

Annemarie Verbunt

( Member of team: SMAatjes )

from €1,000 (161%)
Ik ben Annemarie, inmiddels al 46 jaar... ik zou maar 4 worden. Ik heb SMA 3 en zit sinds mijn 6e jaar in een elektrische rolstoel. Dankzij meer kennis en hulpmiddelen ben ik nu 46 jaar in plaats van 4. In het verleden heb ik veel vrienden en vriendinnen verloren die ook SMA hadden. Door bv een longontsteking overleden ze op jonge leeftijd. Door de komst van ademhalingsondersteuning gebeurt dat nu, gelukkig, minder vaak! Een goed voorbeeld van 'ontwikkeling'. Doordat ik SMA heb, heb ik geleerd mijn kracht goed in te zetten en zo in het leven te bereiken wat ik wil. De tegenslagen hebben me gemaakt wie ik nu ben! Toch droom ik wel eens over een leven zonder SMA, zelf opstaan uit bed, douchen, mijn haren kunnen stylen, op de fiets naar mijn werk, sporten in mijn vrije tijd en vooral dansen tot de zon weer op komt. Dat alles blijft een droom... SMA maakt dat helaas onmogelijk. De werkelijkheid brengt echter wel veel ontwikkelingen waardoor mijn leven en dat van anderen met SMA meer kwaliteit kan krijgen. Een leven waarin we langer zelf dingen kunnen en wat meer kwaliteit kan brengen. Maar daar is geld voor nodig, geld voor de onderzoeken! En daarom rijd ik, met andere 'power'vrouwen met SMA, door Nederland om geld op te halen om SMA de wereld uit te krijgen! Dat zullen wij niet onopgemerkt gaan doen... steun ons en sponsor mij!! Help SMA de wereld uit, voor de powervrouwen van vandaag en de kinderen van morgen!

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
View all
€25 27-05-2017 | 19:30 Omdat ik het geweldig vind dat je het weer geflikt hebt. Ik heb er zelf de energie niet meer voor, maar daarom een bijdrage voor jou!
€50 28-05-2016 | 22:37 Girlpower! Zusje, je bent een topper!!
€20 28-05-2016 | 13:37 Omdat Annemarie zo ontstellend veel doet voor deze actie.
€5 28-05-2016 | 09:29 Allereerst : Om Annemarie te laten weten dat ik haar bijzonder en dapper en sterk vind. Ondanks en/of dankzij SMA toch zo'n rit rijden.. Dat is bijzonder. Daarbij: Inzetten om anderen en elkaar te helpen is belangrijk. Op welke manier dan ook. Ookal kan ik niet veel missen, elke euro is er weer één. :-)
€25 28-05-2016 | 07:44
View all

Ongelooflijk blij!! Op naar een magisch bedrag....

10-05-2016 | 22:09 Nadat BN De Stem vandaag een mooi artikel plaatste over mijn actie voor 'SMA de wereld uit', heb ik zoveel prachtige donaties mogen ontvangen! Ik ben diep onder de indruk! Mensen die ik nog ken van een hele tijd terug hebben prachtige woorden achtergelaten en geweldige bedragen gedoneerd! Daardoor durf ik mijn 'streefbedrag' op te hogen naar maar liefst 1000,= euro. Meer dan geweldig en een magische grens om te bereiken!! Ik ga nog even door, zondag nog één lange rit met al die mensen die me steunen in mijn hart!! Super bedankt allemaal!!!  
Read more