In actie voor Neomi!

Wij gaan door!!!
van totaal € 3.000 (100%)

Lieve allemaal!

Na het succes van onze actie om te "Stormen" voor Neomi gaan wij door!

Hartverwarmend om te zien hoe veel mensen onze actie voor Neomi gesteund hebben. Bedankt!!! 

Na dit succes willen wij niet stil blijven zitten en hebben we een nieuwe uitdaging op de planning staan! 
Op zondag 23 oktober 2016, gaan wij de bridge to bridge rennen voor haar! (5km hardlopen)
En we kunnen alle steun in de vorm van donaties enorm gebruiken! 

Ook Bellina (de moeder van Neomi) rent met ons mee!

SMA de wereld uit! Een toekomst voor Neomi!

Neomi heeft de progressieve spierziekte SMA. De helft van de kinderen met deze diagnose SMA worden niet ouder dan 3 jaar! Neomi zit bij ons op kinderdagverblijf Stalberg. Hier zien wij hoe ze dagelijks de strijd aan gaat met deze ziekte. Om Neomi een kans op medicijn te geven is er geld nodig! Daarom komen wij nogmaals voor haar in actie!

Helpen jullie ons? Dan helpen jullie Neomi en alle andere kinderen met SMA.

Lieve mensen, geef om deze kinderen!

Alvast heel erg bedankt! Veel liefs Laura, Nicol & Cynthia

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 0,20 15-08-2017 | 09:01
€ 66 10-08-2017 | 20:28 Beste team kinderdagverblijf "Stalberg" Ik will jullie allemaal bedanken voor de goede zorg en steun aan mijn kleindochter Neomi, gedurende haar verblijf op de "Stalberg". Dit vanuit het diepst van mijn hart. Oma Carmella. Ook Neomi zegt dag, omdat ze naar de basisschool mag.
€ 15 01-08-2017 | 17:49 omdat het een leuke en lieve meid is,heel bezorgd voor haar kleine zus. En een gezellige tante met koffie drinken bij oma en opa. Neomi ik hoop dat er voor jou en al je lotgenootjes heel snel een medicijn mag komen!!!!
€ 15 01-08-2017 | 17:14
€ 20 02-06-2017 | 23:17