Powergirls

Met girlpower SMA de wereld uit!

Wij zijn drie vriendinnen, Dena Huegen, Kyra Smeets en Meike van Mierlo, die de strijd willen aangaan tegen SMA. Twee van ons drieën, Dena (links op de foto) en Meike hebben SMA type 2 en weten als geen ander hoe het is om met deze spierziekte te moeten leven. Dagelijks hebben Dena en Meike een heel team van familie tot verzorgenden om hen heen om hen te ondersteunen bij dagelijkse activiteiten. Daarnaast heeft Dena ook een hulphond, genaamd Oluk, die niet alleen ondersteuning biedt, maar ook gezelschap.

We zoeken en hopen op een betere oplossing die Dena en Meike meer zelfstandigheid en meer vrijheid in hun dagelijkse leven geeft, een medicijn bijvoorbeeld. Om dit voor elkaar te krijgen, doen wij mee aan deze eSMAfette loop, waarin we als team met familie en vrienden, rijdend, fietsend, en lopend, op 14 mei de afstand Middelburg - Roosendaal gaan afleggen.

Ons doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor SMA-onderzoek en hier hebben we jullie hulp bij nodig! Sponsor ons team en help mee SMA de wereld uit te krijgen!

Alvast heel erg bedankt :)

Doneer direct

€ 3.145 opgehaald / 209%

Ons Doel € 1.500