#eSMAfette door Nederland

Target reached
from € 40.000 (143%)

Ik ben Rivka Smit, 27 jaar oud en heb de spierziekte SMA. In mijn vrije tijd zet ik mij met hart en ziel in voor 'SMA de wereld uit!' en op dit moment voor de actie #eSMAfette. Dit is een estafette door heel Nederland voor iedereen die iets met, of liever tegen, SMA heeft.

De actie is onderdeel van ‘SMA de wereld uit!' Elke euro die wij met elkaar voor ‘SMA de wereld uit!’ ophalen, gaat direct naar extra wetenschappelijk onderzoek naar SMA. Sinds 2013 zijn er al twee extra onderzoeken mogelijk gemaakt door deze campagne. Met #eSMAfette-actie willen we een kick-start geven voor het derde onderzoek: MRI van spier en ruggenmerg als biomarker voor SMA

Zo komen we samen stapje voor stapje dichterbij een medicijn tegen SMA en een verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met SMA nu.

Doe mee en kom ook in actie

Te voet, per fiets, in een rolstoel, op een boot, motor, step of skate, verzin het maar. Volwassenen en kinderen, familie en vrienden, bedrijven en verenigingen, iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Met z'n allen doen we mee aan een estafette door Nederland en geven we het stokje aan elkaar door. Als deelnemer bepaal je zelf de afstand en laat je daarbij sponsoren. Of verkoop zelf gemaakte lekkernijen, organiseer een statiegeldactie, doneer je verjaardagsfooi en steun de #eSMAfette-afstand van een ander. 

Alle beetjes helpen en samen maken we extra onderzoek naar SMA mogelijk!

De eerste deelnemer start op 1 mei en geeft zijn stokje over aan de volgende deelnemer, en zo gaat de tocht verder. De finish is op 28 mei in Elspeet tijdens de SMA themadag.

Meld je aan

Maak hier direct een actiepagina aan en meld je bij mij aan als deelnemer of sponsor door een mail te sturen naar r.smit@spierfonds.nl. Heb je nog vragen of wil je op een andere manier willen bijdragen, schroom niet om mij te mailen.

Groet, Rivka

Rivka Smit

r.smit@spierfonds.nl

View all
€ 10 30-12-2020 | 13:38
€ 2.000 09-06-2020 | 12:08 To: Thijs tegen SMA Opbrengst donaties van mijn patiënten bij mijn afscheid als huisarts in feb 2020. Thijs was patiënt van mij. Donatie is in overleg met de familie Steenbergen . NB ander deel opbrengst is naar Duchenne fonds gegaan.
€ 25 05-09-2019 | 22:28 To: Wij trappen SMA de wereld uit! Ik doe dit voor Silvi en Jarno en alle anderen met een ernstige spierziekte. Ik hoop dat dit helpt en wens jullie veel succes.
€ 25 28-05-2019 | 20:18 To: Geld moet rollen!
€ 15 10-09-2018 | 22:49 To: Powervrouwen helpen SMA de wereld uit! Hoi Hayat Respect voor jou. Draag graag bij aan je actie. Fijne verjaardag! Groet, Loes
View all

Route Leerdam - Elspeet

02-05-2016 | 16:35   Ze zijn van start! Aan Elina-Vera van Santen de eer op als eerste in deze route te vertrekken. Zij is vertrokken vanuit Leerdam om in Culemborg het eSMAfette-stokje over te dragen aan Yvonne Lammertink. Vervolgens is Yvonne naar Altforst gegaan om het stokje te overhandigen aan leden van Motorclub Rock City Chapter.  De Motorclub heeft op hun eigen unieke manier een indrukwekkende toch beleefd vanuit Altforst naar Amersfoort.      Wat een super bedrag! De volgende keer dat we dit stokje zien, is bij de finsish in Elspeet!
Read more